Patricia Epker

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Informatie


Praktische informatie

Voordat de therapie begint is er altijd eerst een intakegesprek. Dit gesprek staat vooral in het teken van kennismaking en tevens het verkennen van je hulpvraag. Een intakegesprek is kosteloos en duurt maximaal 45 min. Wil je een afspraak maken dan kun je contact opnemen via het contact formulier of via info@patricia-epker.nl .

De sessies

In de eerste sessie gaan we dieper in op je hulpvraag en bespreken we mogelijke werkvormen. Daarna gaan we aan de slag en tussentijds zullen we evalueren of we op de goede weg zijn en stellen we eventueel de richting of hulpvraag bij.

Een sessie duurt 75 minuten. Per sessie betaal je €65

Tijden: De sessies vinden in de avonduren plaats! Dit ivm andere werkzaamheden overdag. 

 

Voor zakelijke tarieven: Neem dan contact op.


De therapie vindt plaats in Rijsbergen, net onder Breda. 

Annuleren

Het afzeggen van een afspraak is tot 24 uur voor aanvang van  de sessie kosteloos. Daarbinnen betaal je het tarief van de sessie.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Stichting Beroeps-organisatie Lichaamsgerichte (Psycho)therapie SBLP. 

De Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde(Psycho-) therapie is een beroepsvereniging. Zij behartigt de belangen van de leden en draagt de gedachte uit van de lichaamsgerichte (psycho-) therapie. De bij de SBLP aangesloten therapeuten hebben hun opleiding voltooid aan door de beroepsorganisatie erkende opleidingen.
Meer informatie over SBLP >>