Patricia Epker

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Wie ben ik

Mijn naam is Patricia Epker. Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Na het afronden van mijn SPW en SPH opleiding ben ik aan de slag gegaan binnen de GGZ. Nadat ik hier 4 jaar gewerkt had, heb ik de overstap gemaakt naar de verslavingszorg. Via via kwam ik geleidelijk aan terecht binnen de maatschappelijke opvang. Vanaf oktober 2019 ben ik begonnen bij Twist, ondersteuning aan met name jongeren die veelal tussen wal en schip vallen in de huidige maatschappij.  Door de jaren heen heb ik veel mogen leren en veel meegemaakt in het werken met mensen.

 Lange tijd heb ik slecht naar mijn lichaam geluisterd, uiteindelijk bracht mijn lichaam zichzelf tot stilstand. Tijdens deze periode kwam ik in aanraking met lichaamsgerichte therapie. Dat ging niet zonder slag of stoot maar het bracht me mooie dingen. De hernieuwde inzichten, samen met mijn inmiddels jarenlange ervaring binnen de reguliere hulpverlening maakten dat ik  uiteindelijk besloot om de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie te gaan volgen. Deze 5 jarige opleiding heeft me nog meer in verbinding gebracht met mijn lijf en hart en wil dit graag ook laten ervaren aan mijn cliënten. 

Het is mijn passie om met mensen te werken. Mensen hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. De werkvormen binnen de lichaaamsgerichte psychotherapie geven mooie ingangen om hiermee aan de slag te mogen gaan.